Caliber Bingo

Caliber Bingo har som slogan ”Sveriges roligaste bingosajt!” och för att verkställa denna målsättning har de en uppsättning spel som innefattar spelautomater, skraplotter, casinospel, arkadspel och så bingo förstås. På bingosidan behöver du aldrig vänta länge innan en ny omgång ska starta. Du kan välja mellan 75-, 80- och 90-bollars bingo.

Recension

Läs en fullständig recension av bingosajten Caliber Bingo.
Alla bingosajter


Pris per bricka

Caliber Bingo erbjuder dagligen bingo med brickor för bara 0,50 kronor och 1 krona. Du kan också spela 90-bollars bingo i rummet ”Gratis Bingo” – du betalar inget alls fast det finns ändå mindre prissummor att spela för.

Vinster och jackpots

Det finns en stor spridning av vinststorlekar på Caliber Bingo. På det fastställda schemat är en av höjdpunkterna vad gäller priser High Five Jackpott med 50 000 kronor i garanterad pott varje torsdag 22-23. Vinsterna är 1000 kronor för en rad, 1000 kronor för två rader och 3000 kronor för full bricka.

Det finns massor av spel där även går att vinna en jackpott. Jackpots utbetalas till en spelare enligt specifika kriterier som att hinna få bingo på ett visst antal nummer. Letar du efter chansen till en storvinst bör du ge Titan Jackpot en chans. Här gäller jackpot på full bricka på 33 utrop och vinstsumman börjar på 200 000 kronor. Vinster på en rad och på full bricka.

Spelautomater ingår i utbudet och du kan spela med bara 10 öre per insats. Bland den mängd spel du kan hitta där du bara behöver betala 10 öre per spel är: Bay Patrol, Bejeweled, Big Top, Day at the Races, Diamond Slipper, Elvis, Funky Monkeys, Gods of the Nile, Jungle Jim, Plum Royale, Rainbow Riches, Roaring 20's och Slotto Grotto.

Bonus

Som en välkomstgest ges 50 kronor gratis till varje nyregistrerad spelare. När du gör din första insättning får även du en bonus på motsvarande 200% av det insatta beloppet på upp till 2000 kronor som mest. Du får även 100% insättningsbonus på din andra insättning.

Bonusvillkoren är att du måste ha gjort en insättning på minst 200 kr och omsatt din bonus tio gånger innan summan kan tas ut från spelkontot. Du kan även få extra bonusar alternativt få tillbaka pengar via lojalitetsprogrammet.

Komma igång

Vill du börja spela på Caliber Bingo börjar du med att registrerar dig, vilket består av två steg. I första steget fyller du i dina uppgifter – detta är ditt namn, födelsedatum, kön och land. Glöm inte ange e-postadress då detta är viktigt för att du ska kunna på din välkomstbonus (detta gäller för bonusar i form av gratispengar).

I steg två ska du välja ett användarnamn och ett lösenord. Här måste du också bekräfta att du är minst 18 år. Du kan också ange en kampanjkod, detta behövs dock inte för att få din bonus utan är ett sätt för företaget att analysera sina marknadsföringskanaler.

När du gjort ditt val och eventuellt gjort en insättning hamnar du i lobbyn. Där har du översikt över pågående och kommande bingodragningar med mera. För att delta i en bingodragning klickar du på länken ”Spela Nu” bredvid namnet på bingodragningen du väljer (spelet börjar när nedräkningen av tiden är på noll).

När du klickar på en bingodragning öppnas ett nytt fönster. Nu kan du välja hur många brickor du vill köpa sedan är det bara att vänta på att numren ska börja ropas upp.

Transaktioner

När du gör en insättning till ditt spelkonto på Caliber Bingo kan du använda något av följande betalningssätt:

  • Kredit- och betalkort: VISA, MasterCard, Visa Electron, Maestro,
  • E-plånböcker: Skrill, Neteller, Ukash, Paypal
  • Direkt banköverföring: Citadel

Minsta insättning: 100 kronor (max. 10 000 kr)
Minsta uttag: 100 kronor (max. 15 000 kr)

Kundsupport

Caliber Bingo imponerar med en svensk support som är öppen dynget runt alla dagar. Det finns möjlighet att få hjälp via telefon eller e-post.

E-post: kundsupport@bingoresponse.com
Telefon: 0200-884506

Vilka är Caliberbingo?

Caliber Bingo drivs av St Minver Ltd som är ett av de större europeiska företagen inom spel online. Spellicensen finns i Gibraltar. Programvaran kommer från Boss Media som bland annat även samarbetar med Svenska spel. Har du spelat på LyckoBingo.com innan kommer du känna igen dig eftersom de använder samma mjukvara och samma uppsättning spel.

Gå till Caliber BingoSe alla bingosajter

logo caliber bingo